solo

decrypt Mainstream media of bekende spelprogramma's zoekt hij niet vrijwillig op. Liever daagt deze man zijn kunnen uit in de onzichtbare onderbuik van comedyclubs in binnen- en buiten- land. Dat je nog nooit van hem hoorde zou dus best wel eens kunnen.
Omdat steeds beter worden zijn enige ambitie is staat dit publieke geheim onder collega's bekend als de mister Miyagi van stand- up comedy. Wil je weten waar insiders naar gaan kijken? Dan moet je deze kerel zeker checken.
Door zijn ongeëvenaarde ervaring weet je niet wat je meemaakt. Met brutale precisie raast hij door je geest, langs plekken waar je liever niet komt, over onderwerpen waar je liever niet aan denkt om je er vervolgens heel erg hard mee te laten lachen. Het is hilarisch, het is relevant en vooral heel erg spannend. Je voelt dat er geen strak omlijnd plan is. Er is enkel een titel, een poster en deze beknopte promo- tekst. De avond zelf is een kwestie van vertrouwen in zijn onuitputtelijke inspiratie, de keuzes die hij maakt en zijn durf.

Jeroen houdt zijn Theater- tours opzettelijk beperkt. Slechts enkele keren per jaar duikt hij links of rechts op. Dus houdt zijn speellijst goed in de gaten en koop tijdig je ticket.